Τμήματα

Vrilissia Tennis Academy
Η Ακαδημία μας λειτουργεί σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα εκπαίδευσης και προπόνησης για παιδιά και ενήλικες. Τα προγράμματα μας βασίζονται στο επίπεδο του κάθε παίκτη και στις απαιτήσεις που έχει ενώ η ηλικία είναι ένας παράγοντας αλλά όχι καθοριστικός για την ένταξη ενός παίκτη στο ανάλογο πρόγραμμα. Σε κάθε τμήμα αθλούνται 4-6 άτομα.

Δωρεάν Εισαγωγικό Μάθημα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε στην ακαδημία μας!

Ανακαλύψτε τα τμήματά μας

Προγράμματα για όλα τα επίπεδα

(RED 5-7ετών, ORANGE 7-8ετών, GREEN 8-10ετών)

Τμήματα παιδιών με χρήση ειδικού εξοπλισμού ανάλογα με την ηλικία & σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά συστήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ITF.

(Παιδιά & Έφηβοι 9-17 ετών)

Οι αθλούμενοι γνωρίζουν το τένις, εμπλουτίζουν τις κινητικές και συναρμοστικές τους ικανότητες, μαθαίνουν τη βασική τεχνική των χτυπημάτων και τη βασική τακτική του παιχνιδιού, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν να συνυπάρχουν σε ομάδα.

(Παιδιά > 9 ετών)

Τμήματα υψηλότερων απαιτήσεων, οι παίκτες εξελίσσουν το παιχνίδι τους μέσα από μία πιο εντατική και λεπτομερή προπονητική προσέγγιση, που στόχο έχει να εξελίξει τα τεχνικά, τακτικά και φυσικά τους στοιχεία.

Στόχος είναι η πλήρης εκμάθηση (σε περίπτωση αρχαρίων) ή η βελτίωση του αθλούμενου αναλόγως του εκάστοτε αγωνιστικού επιπέδου.

(Παιδιά & Ενήλικες)

Προσαρμοσμένη μορφή εκμάθησης ή βελτίωσης στο άθλημα μέσα από υψηλής έντασης προπόνηση σε ένα ή δύο άτομα.