Όλα τα σενάρια στον όμιλο του Τσιτσιπά Επόμενο Τέλος η συνεργασία Babolat...

Όλα τα σενάρια στον όμιλο του Τσιτσιπά

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον δεύτερο διαδοχικό θρίαμβό του στο Λονδίνο να εξασφάλισε την παρουσία του στους ημιτελικούς του Σαββάτου, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα σενάρια πρόκρισης παρέμειναν ανοιχτά, όπως ανοιχτή παρέμεινε και η θέση που θα πάρει ο Έλληνας τενίστας, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλός του στα ημιτελικά.

6 είναι τα διαφορετικά σενάρια που μπορούν να συμβούν στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου και σας τα παρουσιάζουμαι αναλυτικά:

1) Αν ο Medvedev κερδίσει τον Zverev με 2-0 σετ και ο Nadal κερδίσει τον Τσιτσιπά, τότε ο Nadal θα πάρει την 1η θέση και ο Τσιτσιπάς τη 2η θέση.

2) Αν ο Medvedev κερδίσει τον Zverev με 2-1 σετ και ο Nadal κερδίσει τον Τσιτσιπά, τότε ο Nadal θα πάρει την 1η θέση και ο Τσιτσιπάς τη 2η θέση.

3) Αν ο Medvedev κερδίσει τον Zverev με 2-0 σετ και ο Τσιτσιπάς κερδίσει τον Nadal, τότε ο Τσιτσιπάς θα πάρει την 1η θέση και ο Medvedev τη 2η θέση.

4) Αν ο Medvedev κερδίσει τον Zverev με 2-1 σετ και ο Τσιτσιπάς κερδίσει τον Nadal, τότε ο Τσιτσιπάς θα πάρει την 1η θέση και ο Zverev τη 2η θέση.

5) Αν ο Zverev κερδίσει τον Medvedev και ο Nadal κερδίσει τον Τσιτσιπά, τότε ο Τσιτσιπάς θα πάρει την 1η θέση και ο Zverev τη 2η θέση.

6) Αν ο Zverev κερδίσει τον Medvedev και ο Τσιτσιπάς κερδίσει τον Nadal, τότε ο Τσιτσιπάς θα πάρει την 1η θέση και ο Zverev τη 2η θέση.

Οι δυο αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του Group Andre Agassi θα γίνουν την Παρασκευή. Σήμερα θα ολοκληρωθούν οι αγώνες για το Group Bjorn Borg, όπου την 1η θέση έχει πάρει ήδη ο Dominic Thiem και τη 2η θέση θα πάρει ο νικητής του Roger Federer – Novak Djokovic. Ο Thiem θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον 2ο του Group Andre Agassi, ενώ ο νικητής του Federer – Djokovic τον παίκτη που θα πάρει την 1η θέση αυτού του ομίλου.

Πήγη: tennisnews.gr